avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare sums
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare sums

Am rezervat în februarie un zbor dus intors Milano în perioada 04-10. 06. Am plătit și o suma reprezentând asigurarea. Deoarece zborul a fost anulat din cauza covid-19 banii ii recuperez de la firma de asigurare care îmi spune ca trebuie sa aștept sa își reia zborurile compania la care am făcut rezervarea. Nu ar trebui ca firma se asigurare sa îmi returneze suma indiferent dacă are sau nu bani compania aviatica? De ce am mai apelat atunci la o firma de asigurare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil firma respectiva nu are asigurat și riscul pt o pandemie/epidemie etc.Va trebui să studiați contractul,sa vedeti ce riscuri acoperea asigurarea,E greu de spus în ce situatie va aflati.Din punctul meu de vedere ar trebui sa începeți o corespondență cu compania aeriană t a vedea ce solutii propun...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit nici acum, după un an și sase luni, returnarea ... unadministrator unadministrator Nu am primit nici acum, după un an și sase luni, returnarea sumei plătite pentru un zbor anulat in 2020 din cauza pandemiei. Zborul era pe ruta București ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa primesc banii înapoi pentru biletele cumpărate ... unadministrator unadministrator Ce pot face sa primesc banii înapoi pentru biletele cumpărate pentru un zbor dus-intors spre Milano in perioada 14-20 aprilie 2020. Am depus cerere de ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare bilete avion agentie turism Emanuel.cohal Emanuel.cohal Inainte de pandemie am achizitionat prin intermediul unei agentii de turism bilete de avion la o companie aeriana. A venit pandemia si zborurile respective au ... (vezi toată discuția)