Pentru profesori suplinitori sunt necesare actiuni suplimentare pentru obtinerea acestor concedii ? Colege de-ale mele spuneau ca e obligatoriu sa merg si sa sustin examenul de titularizare chiar daca in aceeasi luna urmeaza sa nasc. Mi se pare aberanta aceasta conditie dar orice se poate intampla in Romania pentru ca legislatia e inca in procesul de reeditare si revalidare in beneficiul cetateanului.
O alta treapta stufoasa e cea a birocratiei, in acest sens va vog sa imi spuneti ce acte si cand ar trebui depuse pentru a putea beneficia de aceste concedii.
Precizez ca lucrez de 3 ani fara intrerupere ca prof. suplinitor cu toate ca am avut note peste 9 la titularizare insa posturile au fost la distanta prea mare.
cu siguranta ca este o aberatie...:stunned: nu are nimic a face una cu alta.Daca ati lucrat in ultimele 12 luni fara intrerupere si vi s-au platit contributiile aferente salariului, aveti dreptul sa beneficiati de toate concediile medicale, pre si post natal si de toate dreprurile banesti (indemnizatia de crestere a copilului si alocatie)
1. Ori ati vorbit cu cineva nepriceput ori a vrut sa va necajeasca.
2. Indiferent ca ati fost suplinitor sau nu, daca ati avut contract individual de munca veti beneficia de concediu de maternitate si de CCC.
Cim
catalinag
In momentul de fata sunt in prenatal, urmand sa nasc la inceputul lui aprilie. As vrea sa stiu ce se va intampla cu contractul meu de munca dupa nastere, avand ... (vezi toată discuția)