avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parc de copii in fata geamului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parc de copii in fata geamului

Buna ziua,
Este legala amplasarea unui parc de copii/topogan in fata geamului de la balcon?
Mentionez ca stau la etajul 1 iar parcul este amplasat la circa 5 m de balcon.
Stiti cumva un text de lege in vigoare?
Ce pot sa fac?
Zgomotul e infernal!!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ccornel01 , utilizator 07:56, 27 Mai 2023
Analizati oportunitatea sesizarii serviciului din primarie
Interesant!Nimeni nu spune nimic despre legalitatea amplasării locurilor de joacă la cîțiva metri de bloc,mai ales între blocuri.Toată gălăgia din cartier este concentrată acolo.Părinții își trimit copii la locul de joacă și ei stau liniștiți acasă,se bucură de liniște în timp ce vecinii locului de joacă trebuie să suporte gălăgia infernală a copiilor și mizeria lăsată de aceștia constînd în ambalaje,sticle,resturi alimentare.Nu cred că trebuie să cerem voie de la primărie pentru desființarea locului de joacă atîta timp cît primăria este indiferentă la cerea celor afectați,ba mai mult consider că are o atitudine discriminatorie și umilitoare față de cei afectați.Oamenii ar trebui să se unească și să desființeze ei locul de joacă pentru că nimeni nu are nici un contract de supunere fațp de administrația locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca din fata blocului truscamonika truscamonika In fata blocului pensionarii au montat o banca aici isi petrec mare parte din timp , supraveghind tot ce se mai intampla prin bloc (cine s-a mai mutat, cine se ... (vezi toată discuția)
Zgomot permanent fata blocului... victor707 victor707 Buna,am in fata blocului un parc de joaca cam la 5m de geam (parter) recent renovat ....sunt suparat de zgomotul foarte mare,cand se aduna 20-30 de copii e un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)