avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zgomot permanent fata blocului...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zgomot permanent fata blocului...

Buna,am in fata blocului un parc de joaca cam la 5m de geam (parter) recent renovat ....sunt suparat de zgomotul foarte mare,cand se aduna 20-30 de copii e un zgomot infernal parcul este cam de 10m pe 25m(aproximativ).Zgomotul este produs de copii si de topoganele ,leagane etc.La 30m este un alt bloc care este paralel cu al meu,practic parcul se afla intre cele doua blocuri.Ne plangem toti vecinii de zgomot,chiar am facut si o petitie ,urmeaza ca peste 5 zile sa o duca la primarie.Exista sanse sa mute parcul de copii,tinand cont ca e la 300 un parc foarte mare si la distanta de blocuri.Daca exista sanse cum sa procedez?astept raspuns...va rog
Cel mai recent răspuns: victor707 , utilizator 00:04, 17 Iunie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Solutia cu mersul la primarie cu o petitie e buna si poate ca nu e rau ca sa mearga cativa(mai multi) locatari personal la depunere si sa solicite si o audienta.
Multumesc!Acuma ramane de vazut ce se pot rezolva.sper...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare loc de joaca AncaAg AncaAg Buna seara. Locuiesc la parterul unui bloc unde este amplasat un loc de joaca la o distanta de 2.30 m de fereastra apartamentului. Locul de joaca exista de 20 ... (vezi toată discuția)
Parc de copii in fata geamului Elenna25 Elenna25 Buna ziua, Este legala amplasarea unui parc de copii/topogan in fata geamului de la balcon? Mentionez ca stau la etajul 1 iar parcul este amplasat la circa 5 ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)