avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... masuri 01.06.2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

masuri 01.06.2020

Buna ziua,
Referitor la masurile pentru angajatori incepand cu 1 iunie 2020 , nu inteleg urmatorul aspect:
,,si nu au beneficiat de indemnizatia de la stat.,,

* angajatorii au suspendat contractele de munca ale angajatilor in baza art. 52 alin. (1) lit. c) Codul muncii ( in cazul intreruperii sau reducerii temporare a activitatii, fara incetarea raportului de munca, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare) si nu au beneficiat de indemnizatia de la stat.

Daca o firma a avut CIM suspendate pentru angajati cu art.52 al. 1, lit c, si AU PRIMIT banii de la stat (pe acel somaj tehnic) , inseamna ca ei nu mai beneficiaza de aceste masuri? Nu inteleg ce inseamna acel ,, SI NU AU BENEFICIAT DE INDEMNIZATIA DE LA STAT,,

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de muncã StefanRSC StefanRSC Bună ziua, Prevederile art. 52 alin.1 lit c din Codul Muncii \\\\"ART. 52 (1) Contractul individual de muncă poate fi suspendat din ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si ccc andreealoredana andreealoredana Buna seara!!! Va rog sa ma ajutati intr-o problema!! Sunt angajata la o firma de 2 luni…firma beneficiaza de pe urma mea de la somaj cam 750 de lei ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic carpaho carpaho daca o societate pe o perioada de 24 ore isi reduce activitatea poate sa trimita in somaj tehnic pe aceasta perioada o parte din personal si ce acte, decizii ... (vezi toată discuția)