avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări adrianadeutsch
                      Utilizator

adrianadeutsch
                      Utilizator                    

maranos76	                   

Buna ziua!
Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)
	                    maranos76	                   

Buna ziua!
Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)

dodo83	                   

Buna ziua, suntem 2 familii care am apelat la o agentie online pt a ne trimite o oferta in vacannta in Turcia. Am acceptat un pachet , am incheiat un contract, ... (vezi toată discuția)
	                    dodo83	                   

Buna ziua, suntem 2 familii care am apelat la o agentie online pt a ne trimite o oferta in vacannta in Turcia. Am acceptat un pachet , am incheiat un contract, ... (vezi toată discuția)

LuMorningGlory	                   

Buna ziua. In data de 13.12.2017 am achizitionat doua bilete de avion Suceava - Bologna -Suceava pentru datele 16.09.2018, respectiv 26.09.2018 si, evident, ... (vezi toată discuția)
	                    LuMorningGlory	                   

Buna ziua. In data de 13.12.2017 am achizitionat doua bilete de avion Suceava - Bologna -Suceava pentru datele 16.09.2018, respectiv 26.09.2018 si, evident, ... (vezi toată discuția)