Buna ziua ! Vreau sa imi spuneți ce as putea sa fac in situatia urmatoare:
Mama a câștigat un proces împotriva tatălui meu (acestia sunt divortati). In noiembrie 2019 a apelat la un executor pt a recupera cheltuielile de judecata. Am platit pe dnul executorul si tot ce a cerut acesta, dar nici pana in ziua de azi nu ne da niciun semn, daca incercam sa-l contactam ne spune mereu ca e ocupat, i-am trimis mesaje in care solicit sa ma informez e cu privire la stadiul executarii, dar m-a blocat. In aprilie tot datorita insistentelor mamei executorul a gasit o masina înmatriculata pe numele tatalui si dansul a facut captura de ecran si mi-a aratat ca a trimis solicitari de executare la banci pt a gasi conturi, cu toate ca el e pensionar MAI, are cont deschis la o banca, i-am trimis contul, decizia de pensionare. si el tot mi-a spus ca nu se gasesc conturi mai mult de atat ce putem face noi ? Daca as lua dosarul de la dansul sa apelez la alt executor, trebuie sa platesc cheltuieli pt retragere dosar? Cum se procedeaza. Ce ma sfatuiti sa fac. Din noimebrie pana acum, nu mai stim mai nimic. Va multumesc.
Company Advising
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Formulati o adresa scrisa catre executor, de preferat prin avocat - in care sa ii solicitati relatii privitor la dosar. Eu zic ca va raspunde. Totodata, in adresa sa ii comunicati ca doriti poprirea contului respectiv (trebuie sa stiti clar ca acela e contul, poate va inselati). Daca nu va raspunde, puteti sa ii formulati plangere executorului si sa solicitati retragerea dosarului - dar in prealabil discutati cu un alt executor.
Poprire
maia andrei
Buna ziua !
Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron,
Intampin urmatoarele probleme:
1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)