avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat atestare fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat atestare fiscala

Trebuie sa prezint la notar un certificat de atestare fiscala pentru o casa ce-o detin la tara . As dori sa stiu daca ii pot ruga sa mi-l trimita cu posta in original, avand in vedere faptul ca este destul de departe locatia, la 300 km si nu am cum sa ajung in viitorul apropiat.
Intreb, deoarece intotdeauna am intampinat dificultati privind emiterea diverselor documente la acea primarie.
In cazul in care nu vor sa mi-l dea decat personal, pot invoca o lege pentru a-l putea obtine prin posta sau printr-o persoana delegata ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:13, 11 Iunie 2020
Puteti sa împuterniciti pe cineva din localitatea respectiva, printr-o procura notariala.
Nu cred ca va vor trimite nimic prin posta, pentru că trebuie achitata o taxa pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală, plus taxele de expediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! pot face procura cuiva pentru a intabula in numele meu ... Iasmina Maria Iasmina Maria Buna! Pot face procura cuiva pentru a intabula in numele meu un apartament pe care l-am obținut prin moștenire și pe care vreau sa îl pun la vânzare? ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii concreti pe care ii efecteaza notarii la o sucesiune Borhes John Borhes John Am demarat o sucesiune care mai are nevoie de alte 2 sucesiuni dupa bunici (nefacute la timp). Domnul notar mi-a spus sa fac rost de certificatele fiscale din ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cazierul fiscal ... Cezar66 Cezar66 Concret eu sunt din Ploiesti,locuiesc in Sibiu cu chirie .Am nevoie de cazier fiscal,dar nu ma pot duce sa-l solicit personal la Ploiesti din motive pur ... (vezi toată discuția)