avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire sediu la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire sediu la ONRC

Buna ziua!
Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie?
Ce acte sunt necesare pentru prelungire de sediu la ONRC.
Am act aditional la contractul de inchiriere valabil 5 ani si cerere depunere mentiuni semnate in original. Mentionez ca administratorul nu se poate deplasa si deci voi trimite actele prin curier.

Va multumesc.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 15:46, 15 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.

Cererea trebuie sa fie insotita de formularul 30 tip onrc-anexa prelucrare date cu caracter personal, semnat de catre cel care a completat cererea(admin, asociat).
Actele trebuie depuse in copii certificate(conform cu originalul),indosariate si opisate.
In privinta comunicarii acestora, aveti 2 optiuni, in situatia in care admin nu se poate deplasa: prin email sau prin posta. In ultimul caz, va trebui sa platiti o taxa de 4 lei.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu friday_325 friday_325 Buna ziua ! As dori sa aflu ce documente trebuiesc depuse la Registrul comertului pentru prelungirea sediului social, pe langa contractul de comodat? Cazier ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)