avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum marijuana

Buna ziua,

Acum 4 ani am fost prinsa, impreuna cu inca 3 prieteni, cosumand o tigara cu marijuana pe plaja. Am fost perchezitionati si am dat fiecare declaratie in care am spus ca am primit tigara de la o persoana din clubul langa care ne aflam. Dupa aproximativ 2 ani am fost chemati la DIICOT pentru alte declaratii. Acum, dupa 4 ani de la savarsirea faptei, am primit citatie in care sunt chemata la tribunalul din constanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin. 12 NCPP)
Este necesar sa ma prezint cu un avocat? Se poate sa primesc vreo pedeapsa?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Este bine sa va asigurati apararea, daca se respinge cererea, se trimite dosarul la parchet si riscati sa fiti trimisa in judecata.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult am nevoie de un răspuns .. am fost prins cu un grinder ... Utilizator 2212 Utilizator 2212 Va rog mult am nevoie de un răspuns .. am fost prins cu un grinder cu foarte putina marijuana. Am fost la DIICOT în calitate de martor ,apoi urmând să fiu ... (vezi toată discuția)
Prins cu marijuana Asdfgh75 Asdfgh75 Salut! Vara trecuta in urma unui control s au găsit asupra mea 2.9 grame de marijuana. In acest timp am fost urmărit penal, chemat la sediul diicot pentru ... (vezi toată discuția)