Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

cmarya 
	    	Utilizator

cmarya 
	    	Utilizator	    

Se calculeaza ca si pensia de limita de varsta.
Daca va iesi mai putin 704 lei, se va pune in plata indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 704 lei.
 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Maria birloiu	                   

Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei?  (vezi toată discuția)
	                    Maria birloiu	                   

Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei?  (vezi toată discuția)

tarabuzan	                   

Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
	                    tarabuzan	                   

Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)

netsky	                   

Buna ziua!Sufar de schizofrenie.Am certificat de handicap grad accentuat.Lucrez de 9 ani intr un magazin.Ma simt din ce in ce mai rau.Nu mai rezist 8 ore.As ... (vezi toată discuția)
	                    netsky	                   

Buna ziua!Sufar de schizofrenie.Am certificat de handicap grad accentuat.Lucrez de 9 ani intr un magazin.Ma simt din ce in ce mai rau.Nu mai rezist 8 ore.As ... (vezi toată discuția)