avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu-mi pot activa contul
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu-mi pot activa contul

Buna ziua, mi-am creat un cont pe site-ul dumneavoastra, dar nu-l pot activa intrucat nu exista nici un link in mesajul pe care mi l-ati trimis. Ce trebuie sa fac acum?
Cu multumiri,
Adriana Wita
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 23:32, 15 Decembrie 2009
Buna seara. Link-ul de activare este partea bolduita din mesajul pe care il reproduc mai jos:

Activeaza-ti contul apasand pe linkul de mai jos ACTIVARE CONT AVOCATNET.RO

In urma activarii beneficiezi de urmatoare facilitati GRATUITE ale contului:
- abonament la newsletterul Avocatnet.ro
- poti recomanda oricare consultant inscris in sistemul Avocatnet.ro

Ati incercat sa dati click pe acea parte?

In alta ordine de idei, este posibil ca emailul dvs. sa citeasca doar forma text a mesajului trimis de noi, caz in care activarea este problematica. Vedeti vreun link in mesajul trimis de noi? Dar in alte mesaje?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "cont inactiv"? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de ieri, 6 martie 2009, am introdus ideea de activare a contului, pentru a elimina astfel cateva disfunctionalitati pe care le-am observat in ultima ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat (re)activarea contului si am observat ca adresa de ... (vezi toată discuția)