avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala

Bună seara! Am primit o hotărâre nefavorabila de la judecătoria Craiova(amenda contravențională data de IPJ+permis reținut pe 30 zile), la care pot face apel în 30 zile. Întrebarea mea este:dacă nu fac apel în aceste 30 zile(deoarece nu prea am mari șanse), în cât timp după aceasta data trebuie sa duc permisu la politie(reținut pt 30 zile)? Sau trebuie sa aștept o alta notificare de la judecătorie în care sa ma instiinteze
ca nu am făcut apel în 30 zile și pe data "x" sa ma prezint cu permisul la politie. Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
Vaetis, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vaetis , utilizator 16:28, 20 Iunie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până pe 11 august.
Asta vroiam sa știu. Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească ! bebeto112 bebeto112 Buna seara, Astazi am fost la ultima înfățișare intr-un proces in care am fost intimat ! Am văzut pe site la judecătorie ca mi sa respins plângerea ! In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu un an mi s-a suspendat permisul pentru ... Mihai laz Mihai laz Buna ziua! In urma cu un an mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate, am facut contestatie, am pierdut procesul, am facut ... (vezi toată discuția)
Predare permis conducere Hofman86 Hofman86 Am pierdut proces suspendare permis.hotararea s-a dat în data de 23.01.2020. Am văzut pe site-ul curții de apel cu termen de 30 de zile în care pot să ... (vezi toată discuția)