avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Sotia mea a beneficiat de legea 19 pana pe data de 12.062020. De la servici au anuntat-o ca nu i se poate acorda concediul de odihna (programat din decembrie) pe motiv ca a beneficiat de aceasta lege si nu are cel putin o luna lucrata inainte de concediu.este posibil???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 18 Iunie 2020
Dinainte de a beneficia de aceste zile ,ce statut a avut sotia dvs.?
A lucrat normal , 8 ore pana la inceperea starii de alerta din data de 14 martie având o vechime de 5 ani .
In acest sens, are dreptul la CO proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job part time THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua va rog sa mi spuneti daca sunt angajata la un job part time de cate zile de concediu de odihna am dreptul? sunt la 20ore/saptamana.multumesc (vezi toată discuția)
Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)
Concediu Ciprian Sandu Ciprian Sandu Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)