avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu medical
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu medical

Pe perioa de urgenta si de alerta medicul de familie a emis certificate de concediu medical, Asa cum spune legea le-a trmis bolnavului prin e=mail, iar bolnavul la randul sau, tot prin e-mail le-a trimis la angajator. A stat acasa pe perioada prescrisa. Angajatorul i-a platit corect si la timp anajatului perioada in care a fost in incapacitate de munca. Problema este ca acum angajatorul i-a cerut angajatului sa predea fizic concediile medicale ( cele pe hartie) si medicul refuza sa i le dea bolnavului, pe motiv ca a aflat el nu stiu de unde ca nu ar fi fost legal sa le emita, Ce este de facut in situatia aceasta?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
mancipri, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical, posibil abuz din partea angajatorului alexlipo88 alexlipo88 Buna, In urma unei imbolnaviri(gripa) m-am prezentat la medicul de familie care mi-a prescris concediu medical 5 zile.Am sunat la serviciu sa anunt imediat, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical vanatorul vanatorul Buna ziua, O angajata care nu are decat o jumatate de luna vechime in firma nu se mai prezinta la serviciu pentru ca are copilul bolnav. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prezentat dupa intrerupere contract in perioada de proba gabrici gabrici Buna seara Un caz mai ciudat privind angajat aflat in perioada de proba de 90 zile Un angajat aflat in perioada de proba sustine ca se simte rau in ziua ... (vezi toată discuția)