avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masina vanduta cu contract de vânzare-cumpărare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masina vanduta cu contract de vânzare-cumpărare

Buna ziua ! Acum o luna de zile in urma unei cautari pe google am dat de un domn care pretindea ca se ocupa cu dezmembrari auto. Am facut cu acesta contract de vz cumparare . Ulterior am mers cu contractul la primarie sa scot fiscalul.. Intre timp am aflat de la.cunostinte/prieteni ca ar fi trebuit sa i scriu pe talonul masinii " instraintat catre..." l am contactat si mi a spus ca s a razgandit si nu a mai dezmembrat masina ci a dat o mai departe altcuiva dandu mi nr de tel al respectivului.l am contactat si am stabilit sa ne vedem sa i dau fiscalul rugandu l sa aduca si talonul pt a scrie pe spatele lui ca a fost instarainat catre altcinneva. Cand ne am vazut mi a spus ca talonul este la sora lui pt ca o a cumparat ei masina si imi trimite o poza pe wssp cu el. Am mers pe incredere si i am dat fiscalul .bineinteles ca acum nu mai raspunde.intrebarea mea este urmatoarea. Daca el nu inscrie masina si o lasa pe numele meu cu numerele mele cum pot rezolva sa nu am probleme? Eu am in continuare unul dintre cele 5 contracte de vz cump stampilate si semnate si la primarie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornelia93 , utilizator 19:00, 19 Iunie 2020
Ba da !! Am fost cu ea la primarie si am radiat o fiscal. Dar multa lume mi a zis ca nu e indeajuns si ca pot primii amenzi daca o lasa pe numele meu.. imi cer scuze ca pun atatea intrebari. Dar nu ma pricep deloc.multumesc anticipat

gi-jane2 a scris:

nu ati depus contractul acolo si ati radiat-o fiscal? interesati-va daca o mai aveti pe rol.
daca inca o aveti, va trebui sa va adresati judecatoriei, il dati in judecata pe ala caruia i-ati nadut-o. E bine ca aveti contract.

Pentru a preintampina situatii neplacute informati oficial SPR evidenta auto si CNAIR ca nu mai sunteti proprietarul vehiculului cu datele de identificare XXX care a fost instrainat la data YYY in favoarea numitului ZZZ
O sa caut si o sa incerc sa fac asta! Multumesc mult pt raspuns

ynocentta a scris:

Pentru a preintampina situatii neplacute informati oficial SPR evidenta auto si CNAIR ca nu mai sunteti proprietarul vehiculului cu datele de identificare XXX care a fost instrainat la data YYY in favoarea numitului ZZZ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare masina IonuțBogdanCirtiu IonuțBogdanCirtiu Daca eu am vândut o mașină în urma cu 2 luni și știu sigur ca respectivu nu a trecut-o pe el, specific sa vândut cu contract de vânzare cu fiscal pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism costyrzv costyrzv Buna ziua, am vandut un autoturism in decembrie 2019, mașina mi a fost plătită partial, urmand sa mi se ofere restul sumei mai tarziu, o suma de bani nu ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta Clauddu Clauddu Buna ! am si eu o intrebare.. anul trecut am vandut masina si am uitat sa trec instrainat pe talon...si acum am primit o gramada de amenzi de circulatie ... (vezi toată discuția)