Bună seara!
Am o rudă apropiată care este arestata pentru omor și are de executat 15ani. Este in penitenciar la margineni. Dorește sa se transfere din motive pe care nu o sa le detaliez aici dar și pentru ca la un alt penitenciar o-ar fi mai aproape familiei sa il viziteze. A vorbit cu comandantul insa nu a acceptat acest lucru. Nu mai poate lua legătura a doua oara cu comandantul intrucat colegii de celula sunt extrem de agresivi, profita pe urma lui si nu il lasa sa discute cu comandantul de transfer. Ce pot face eu din afara pentru el? Ma poate ajuta un avocat sa fac mai mult, ca să fie transferat?
Mulțumesc anticipat!
Cum se pot intalni?
daca tatal si fiul sunt arestati dar nu sunt in acelasi penitenciar cum se pot intilni(vizita)?va rog din suflet sa mi raspundeti.
va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Regimul semideschis
itztu
Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza???
yulya_73
Buna seara. As dori sa aflu,daca cineva stie sa-mi raspunda,cum se poate face ca un detinut care isi executa pedeapsa intr-unul din penitenciarele tarii ,vrea ... (vezi toată discuția)