Buna ziua. Sunt presedinte de bloc. Din anul 2017, luna martie mai exact, in blocul unde locuiesc s-a spart un imobil si infractorii s-au mutat acolo. De proprietar nu am mai stiu de mai bine de 10 ani, el fiind mutat in alt judet. Pontul l-au primit de la un vecin care il cunoaste pe proprietar si stia ca nu mai vine pe acasa. Am facut n sesizari la politie, insa, cand au venit in control, infractorii aveau un contract de inchiriere scris de mana pe care se afla scris si CNP-UL proprietarului. Au gasit probabil in imobil scris pe undeva. Am cautat proprietarul de am innebunit. L-am gasit pana la urma. Acesta a venit si a facut plangere la politie precum ca i s-a spart locuinta dar politia a zis sa-i dea pe infractori in judecata ca fara mandat de evacuare nu poate. Nu inteleg cum e pisibil asa ceva!! Omul cu locuinta lui nu poate intra in ea!! Au adunat in jur de 7000 lei datorii la administratie ( stau 5 persoane in imobil, pisica, catei...), fura curent de pe casa scarii, si aici alte plangeri si la EON, POLITIE, ADMINISTRATIE, dar nu ii pot face nimic....Nu exista o cale mai simpla de a-i scoate din casa??? Va multumesc anticipat!