avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit local pentru un automobil achiziționat în ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit local pentru un automobil achiziționat în Germania

Automobil achiziționat în Germania, taxe plătite acolo. După 3 ani, proprietarul l-a vandut cumnatului său aici, în România, în luna septembrie 2019.
Dorind să plătească impozitul pe anul trecut, de la Primărie i s-a spus că trebuie să plătească pentru tot anul trecut, nu doar pentru septembrie-decembrie 2019. Este normal așa ceva? Mie mi se pare un abuz. Fiind vorba de un impozit pe tot anul de 2300 lei, nu este ușor de acceptat așa ceva.
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2020
ioanacatrinei, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. este vorba de un act de vanzare cumparare auto care ... Cristian Adrian Videle Cristian Adrian Videle Buna seara. Este vorba de un act de vanzare cumparare auto care nu este semnat de mine.Acest aspect sper sa il pot dovedi.Cu altceva as vrea sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Taxa auto recuperata zexu zexu Buna ziua! Am achizitionat in anul 2008 o masina cu motor de 2497 cmc de la un baiat care a adus-o din Germania. Mentionez ca masina era gata inmatriculata, eu ... (vezi toată discuția)
Achiziționare auto dar și cu multe probleme. SergiuMR SergiuMR Buna ziua. As dori sa stiu si eu cum trebuie sa procedez intr-o situatie mai complicata cu cei de la taxe si impozite. In 26 Martie 2021, am impus pe mine un ... (vezi toată discuția)