avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri pentru consultanta infinatare S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri pentru consultanta infinatare S.R.L

Bunz ziua ! As vrea sa stiu si eu daca o consultative pentru infintarea unei societati este normal sa se faca contracost ,fara a fi facute demersurile infintarii acestei societati ...
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:49, 24 Iunie 2020
Bună ziua,

Consultanta juridica se plătește, însă puteți găsi pe cineva care să vă ajute nu doar cu precizarea pașilor care sunt de urmat, ci și cu punerea lor în aplicare.
Nu va trebuie semnatura electronica pentru Rezervarea denumirii. Rezervarea denumirii se face completand cererea - pe care o puteti trasnmite pe email-ul de corespondenta a ONRC. Dar vedeti, tocmai de aceea este bine sa platiti pe cineva sa se ocupe - pentru a se evita astfel de situatii in care credeti ca aveti nevoie de ceva si de fapt nu aveti.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
Company Advising, utilizator
Nu aveți nevoie de semnătura electronica pentru rezervare de denumire.
Se poate face online, fără semnătura, dar nu în intervalul 8:00-18:00.

andyholding92 a scris:

imi trebuie o semnatura electronica pentru a face rezervarea ,denumirii S.R.L-ului

Se poate si prin completarea cererii olograf si transmiterea acesteia pe email. In maxim 4 ore trimit dovada de rezervare. Va spun pentru ca am rezervat personal ieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)
Înființare societate comerciala andybadea92 andybadea92 Bună ziua! As vrea sa știu dacă este normal și firesc ca o consultație cu un agent din domeniul contabil pentru înființarea unei societăți ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate laviniamarciuc laviniamarciuc Buna ziua, Se poate va rog sa-mi explice cineva avizat, in mod detaliat si clar (adica in termeni acesibili necunoscatorilor de juridic) cum mi-as putea ... (vezi toată discuția)