Analore 
	    	Utilizator

Analore 
	    	Utilizator	    

kutez 
	    	Utilizator

kutez 
	    	Utilizator	    

E cert? Dupa ce am rasfoit internetul, am gasit ca multi spun ca nu e nevoie de acordul vecinilor, daca sediul social nu are activitate. (A se vedea chiar subiectul "Subiect - Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?" din forumul Societati Comerciale)
 A. Ionut 
	    	Consilier juridic

A. Ionut 
	    	Consilier juridic	    

Analore 
	    	Utilizator

Analore 
	    	Utilizator	    

kutez 
	    	Utilizator

kutez 
	    	Utilizator	    

andraanda	                   

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce treb sa fac mai departe,avand in vedere legea 230/2007.As vrea sa-mi fac sediu social in ap, proprietate personala si am ... (vezi toată discuția)
	                    andraanda	                   

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce treb sa fac mai departe,avand in vedere legea 230/2007.As vrea sa-mi fac sediu social in ap, proprietate personala si am ... (vezi toată discuția)

someonedan	                   

Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul  "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)
	                    someonedan	                   

Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul  "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)

eugen82	                   

vreau sa inregistrez sediul social pe o camera intr-un apartament de bloc 
firma are activitate birou ( consultanta , munca la calculator, fara angajati si ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

vreau sa inregistrez sediul social pe o camera intr-un apartament de bloc 
firma are activitate birou ( consultanta , munca la calculator, fara angajati si ... (vezi toată discuția)