avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta

In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la sediu, se schimba destinatia de locuinta a apartamentului?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:23, 3 Iulie 2020
@leorot
destinatia initiala - locuinta, destinatia actuala - locuinta
Cum ati facut inchirierea, ca spatii din casa (de exemplu dormitorul x de 15 mp + ...) sau ca spatii distincte? Ati facut dezmembrarea?
Diviziunea la locuinte este (1) locuinte colective si (2) locuinte individuale si semi-colective. Eu cred ca ramaneti la varianta a doua in ambele situatii.
Eu inchirierea am facut-o pe garsoniere. Impartirea in garsoniere nu am inregistrat-o in cartea funciara, dar in declaratia unica depusa la anaf pt contractele de inchiriere am specificat ca am inchiriat 3 unitati locative, fara sa detaliez ca sunt camere sau garsoniere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost promulgata legea care modifica cerintele pentru a declara intr-un apartament sediul social al unei firme. Nu acordul vecinilor, nu o firma pe camera.
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)