In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la sediu, se schimba destinatia de locuinta a apartamentului?
@leorot
destinatia initiala - locuinta, destinatia actuala - locuinta
Cum ati facut inchirierea, ca spatii din casa (de exemplu dormitorul x de 15 mp + ...) sau ca spatii distincte? Ati facut dezmembrarea?
Diviziunea la locuinte este (1) locuinte colective si (2) locuinte individuale si semi-colective. Eu cred ca ramaneti la varianta a doua in ambele situatii.
Eu inchirierea am facut-o pe garsoniere. Impartirea in garsoniere nu am inregistrat-o in cartea funciara, dar in declaratia unica depusa la anaf pt contractele de inchiriere am specificat ca am inchiriat 3 unitati locative, fara sa detaliez ca sunt camere sau garsoniere.
latka
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
A fost promulgata legea care modifica cerintele pentru a declara intr-un apartament sediul social al unei firme. Nu acordul vecinilor, nu o firma pe camera. [ link extern ] [ link extern ]
Impozit locuinta
Lavinia63
Buna seara.
Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)