avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Carnet Investitor FNI - succesor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Carnet Investitor FNI - succesor

Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am descoperit ca acesta detinea un Carnet de Investitor FNI, cu 100 de unitati, in valoare de 76780 ROL fiecare (01.02.2000) . Carnetul are in partea stanga jos, stampila de garantie CEC VALORI IMOBILIARE. Din spusele mamei, tatal meu nu a inaintat nici o actiune in instanta si nu a intreprins nici un demers pentru recuperarea sumei (cel mai probabil din rusine) . Din ce am cautat online, nu se regaseste pe niciuna din listele AAAS. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, daca se mai poate face pentru recuperarea sumei. Mentionez ca acest carnet urmeaza sa fie adus la masa succesorala. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare bani fni danuta34 danuta34 Pentru recuperarea banilor de la fni trebuie facut un raport de expertiza extrajudiciara.Stie careva la ce valoare se stabileste suma de recuperat ? Valoarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire ry11 ry11 Buna ziua, Tatal decedat de un an, sotia in viata si 3 frati, nu s-a deschis succesiunea. Este vorba de un cont la cec, beneficiarul contului (tatal) decedat, ... (vezi toată discuția)
Drept de creanță amavrancea amavrancea Bună ziua, Am dezbătut în instanță împreună cu cei trei frați ai mei succesiunea după tatal nostru pentru un imobil. In sentință , instanța pe ... (vezi toată discuția)