avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reforma fiscală 2025-2026: Ghid practic pentru noile obligații fiscale
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu de odihna pe perioada somajului tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu de odihna pe perioada somajului tehnic

Buna ziua,
Am o nelamurire, pe perioada somajului tehnic (2020 - indemnizatie platita de Stat) i se cuvinte concediu de odihna angajatului, se calculeaza?
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
aura.hoanos, utilizator
Cel mai recent răspuns: aura.hoanos , utilizator 15:28, 23 Iunie 2020
Buna ziua,
Nu se acorda concediu de odihna pentru perioada somajului tehnic
www.avocatnet.ro/articol_550...
Ionut.ion, utilizator
multumesc frumos de raspuns!
aura.hoanos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am 5 zile de concediu pe 2020. daca am fost in somaj tehnic ... ZhCarmen ZhCarmen Mai am 5 zile de concediu pe 2020. Daca am fost in somaj tehnic mai am dreptul la toate 5? Sau se taie din ele? Am fost anu tata ca din 5 ,mai am 1 de luat pt ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in funcție de orele lucrate.buna ziua,dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna ziua! Sper că este ok categoria in care întreb. Dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns, va rog. Sunt angajata de la sfârșitul lunii ianuarie , ... (vezi toată discuția)
Concediu ce trebuie platit, sau nu? lucian364 lucian364 Buna ziua, Daca am luat cooncediu de 21 zile de odihna, dar 4 luni am fost in somaj tehnic. Lunile de somaj tehnic acopera zilele de concediu, adica in ... (vezi toată discuția)