avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor de 41,5 % pentru cei reveniti din somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor de 41,5 % pentru cei reveniti din somaj tehnic

Daca angajatii au revenit din somajul tehnic in 15 iunie (cand au fost ridicate restrictiile pentru activitatea societatii) cum se calculeaza cele 3 luni pentru care se primeste ajutorul platit de stat de 41,5% din salariul brut (nu mai mult de 41,5 % din salariul mediu brut)? Din 15 iunie pana in 15 septembrie?
Cel mai recent răspuns: avocat , Avocat 16:14, 24 Iunie 2020
da,aceasta e perioada,dar va trebui intai sa efectueze plata angajatorul,iar in luna urmatoare se va adresa cu cerere A,J,O.F.M.pentru decontare,alaturi de o declaratie pe proprie raspundere si de tabelul cu salariatii respectivi.Cautati pe net formularele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare salariu angajat revenit din somaj tehnic. alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot cere decontarea a 41,5% din salariul unui angajat revenit din somaj tehnic dar care a cerut o saptamana de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Decontarea a 41.5% din salariul brut al angajatilor aflati in somaj tehnic Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am avut angajati trimisi in somaj tehnic in luna Aprilie si jumatate din luna Mai (15.05 a fost data reinceperii activitatii) am beneficitat de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat onicico onicico Buna ziua.Un angajator care a avut salariatii in somaj tehnic pana la data de 15 iunie beneficiaza la revenirea in activitate de cei 41,5% ( ajutor de la stat)? (vezi toată discuția)