avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se indreapta o greseala de redactare intr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se indreapta o greseala de redactare intr-o procura notariala

Notarul unde am vrut sa inchei o tranzactie a descoperit ca procura a fost redectata gresit si anume citez : Conform titlui de proprietate nr. eliberat de Comisia Judeteana ptr. stabilirea dreptului de proprietate asupra terenului extravilan situat in Municipiul Insuratei Judetul Braila citat incheiat ,cum se poate rezolva ca sa se treaca corect Municipiul Braila ,Oras Insuratei ? Va multumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
florinm58, utilizator
Cel mai recent răspuns: florinm58 , utilizator 08:53, 25 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să vă adresați aceluiași birou notarial unde a fost întocmită procura, pentru eliberarea unei încheieri de îndreptare a erorii materiale.
Oricum, este cam exces de zel. Eroarea nu este de natură să afecteze mandatul principal și să producă efecte juridice.
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)
Sentinta invalidata marfan marfan Buna ziua, Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala ContSters78406 ContSters78406 Am un act de donatie din anul 1995. Acum ma interesa sa fac succeiunea pentru acest teren si am mers la un notar care mi-a spus sa iau o adeverinta cu privire ... (vezi toată discuția)