avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... SOMAJ TEHNIC
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

SOMAJ TEHNIC

Detin o vulcanizare cu actitate sezoniera-cu profitul din primavara se sustine perioada de vara si cu profitul de toamna trecem iarna si in cadrul pandemiei cu covid 19 actitatea din sezonul de primavara(martie-iunie) s-a redus considerabi din lipsa de clienti fara sa fie inchisa prin lege. In aceasta situatie va rog sa-mi spuneti daca as putea beneficia de somaj tehnic pentru angajati in perioada iulie-septembrie cu revenire in octombrie. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reduceri produse in magazin cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, La un magazin de haine,la cateva produse din sortimentul de vara am redus pretul pe baza unui proces verbal(am lasat pe eticheta si pretul vechi si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma aflu in urmatoarea situatie:am revenit la serviciu ... CrinaBenea CrinaBenea Bună ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie:am revenit la servici cu 70 de zile mai devreme înainte de a face copilul 2 ani pt a beneficia de stimulent. In 25 ... (vezi toată discuția)
Pasii care trebuie urmati dupa munca sezoniera ContSters345585 ContSters345585 Buna ziua, Vara trecuta am lucrat sezonier cu contract de munca in Cipru din iunie pana in decembrie, urmand sa ma intorc in martie pentru un nou sezon. Am ... (vezi toată discuția)