avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Popririle anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Popririle anaf

Bună ziua!S-a amânat popririle anaf pe conturile bancare?
Cel mai recent răspuns: Silviulucian , utilizator 23:01, 30 Iunie 2020
Da, potrivit OUG nr. 99/2020 privind unele măsuri fiscale, modificarea unor acte normative și prorogarea unor termene, până la 25 octombrie 2020 se suspendă sau nu începe executarea silită prin înființarea popririi a creanțelor bugetare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprie salar anaf sorinmicu77 sorinmicu77 Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Este vreo lege sau ordonanta de guvern care amana pe timpul pandemiei executarile silite de la anaf? (vezi toată discuția)
Suspendare executare teodora g teodora g buna ziua. am o societate comerciala care a contestat un raport de inspectie fiscala si o decizie de impunere emise de organul fiscal la curtea de apel. La ... (vezi toată discuția)
De unde stie anaf sa imi popreasca exact conturile BraveHeart BraveHeart ...nu mi s-a intamplat pana acum, dar ne paste pe toti ! Daca au o amenda, somatie, ceva neplatita ... cetatenii se pot trezi cu conturile blocate ! Corect ... (vezi toată discuția)