avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dubii agentie modeling!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dubii agentie modeling!

De curand fiica mea de 1 an si 3 luni a fost selectata de catre agentia D.S.M.,pt divers activitati (reclame,cataloage produse etc).
Apoi a fost aleasa pt nivelul de profesionisti ceea ce include o colaborare pe 2 ani la nivel national si trebuie sa platesc 250 euro(in 3 rate) pt unul din cele 4 book-uri (album de prezentare) care imi va reveni mie.
Apoi vor aparea contracte cu diferite firme.
Acum problema e ca am cautat pe net date despre aceasta agentie si nu am gasit nici un rezultat.Cum pot fi sigura de seriozitatea ei?
Si m-a surprins ca de la inceput trebuie sa platesc banii acestia.
Si cum pot avea certitudinea ca in decursul celor 2 ani castigurile ei vor fi cele precizate verbal la incheierea contractului de colaborare (in contract nu se specifica sumele pe care ea le va castiga)
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
ContSters20980, utilizator
Suntem in martie deja si agentia in cauza nu a dat nici un semn de la sf lunii ianuarie,de cand am platit rata.
Pe februarie nu am avut banii la data la care convenisem cu ei sa platesc si...nici ei nu au dat vre-un semn,un tel ceva...
Ce sa mai cred...o agentie in regula nu procedeaza asa.
I-am verificat la registrul comertului si sunt inregistrati la 19 nov 2009.Si eu pe 2 dec am semnat contractul cu ei.
Deci sunt la inceputul inceputului si nici ei nu au o experienta in domeniu,de unde rezulta si lipsa vre-unei activitati pt copilul meu...
Daca nu sunt seriosi in continuare si nici o activitate in domeniu cum as putea sa recuperez banii pe care i-am dat deja?
Nu sunt multi(570lei) insa pt noi inseamna mult...
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
dellya, utilizator
dellya a scris:

Daca nu sunt seriosi in continuare si nici o activitate in domeniu cum as putea sa recuperez banii pe care i-am dat deja?
Nu sunt multi(570lei) insa pt noi inseamna mult...
Va multumesc

Am inceiat in aprilie plata celor 250 E si la o luna dupa firma nu mai e de gasit la sediul unde isi desfasurau activitatea nici la tel nu sunt de gasit!
Ce pot face in aceasta situatie pt a-mi recupera banii?
Va multumesc
va rog din suflet,ajutati-ma cu un rsp
cititi contractul si daca au vro clauza prin care se obligau sa faca ceva in mod expres la o anumita data incercati cuo plangere....daca e totul la modul cel mai vag in decursul celor 2 ani nu prea aveti ce sa faceti...
daca ati vazut de la inceput ca nu fac nimic, ca sunt noi... ca nu stie nimeni de ei, ca au tariful mult mai mic decat se practica in bransa trebuia sa va dea de gandit, macar nu ii plateati pe toti cei 250E.

bafta in continuare

Alte discuții în legătură

Contract Ginaandrei Ginaandrei Buna ziua. Am 19 ani impliniti si am incheiat un contract de modeling cu o agentie de fotomodele. Am dus contractul la firma respectiva, acum un an, dar nici ... (vezi toată discuția)
Oare am castig de cauza? silvica1 silvica1 :\"> Buna, Sunt noua pe acest forum si asi dori daca poate cineva sa-mi explice cum sta treaba cu aceste banci. Anul trebut am facut un imprumut la banca ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)