avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Are voie sa publice poze fara acordul meu?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Are voie sa publice poze fara acordul meu?

Bună seara acum ceva timp am avut o relație cu un băiat .această relație sa oprit iar el a continuat cu jigniri la adresa mea, acum mai nou a început să pună poze cu mine și cu copii mei minori pe diferite site-uri de socializare cu melodii pe fundal care conțin cuvinte vulgare . Ce pot face că acest lucru sa înceteze ? El spunând că nimeni nu îi poate face nimic pentru că cumnatul lui lucrează în politie ... .mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 27 Iunie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti raporta acele fotografii pe acele site-uri.
Faceti plangere la politie si vedeti ce iese, poate se potoleste, spuneti si ca se lauda cu cumnatul lui..
Puteti sa il actionati in judecata si chiar cere despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site de socializare marianadavid marianadavid Buna Seara, O prietena a participat la o petrecere a firmei unde lucreaza. La aceea petrecere a facut show o vedeta. Prietena mea i-a facut fotografii pe ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)
Utilizare fotografii fara acordul persoanei ancadria ancadria Buna, Sa presupunem ca fotografiez o persoana cu acordul acesteia. Daca doresc ulterior sa postez aceasta fotografie pe site-ul meu personal (sunt fotograf ... (vezi toată discuția)