avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca retroactiv

Dacă o persoană a lucrat la o firmă fără contract de muncă i se poate întocmi acest contract retroactiv?
Cel mai recent răspuns: pdoina , utilizator 10:31, 22 Decembrie 2009
Ooooooooo, nu a spus nimeni cum ca ei ar sti tot si mai bine, pur si simplu obosesti certandu-te cu ei si renunti singur la stres.........
Nu cred ca cineva a sustinut din cadrul unui ITM ca modificarea unui c.i.m. nu se face prin act aditional;) ;) ... important este ca exista aceasta posibilitate de a se face inregistrari in carnetul de munca fara a mai fi nevoie de decizie de incetare ... culmea este ca la mine nu a comentat nimeni (de la ITMB) cand s-a venit cu o astfel de situatie si a fost rezolvata totul intr-o singura zi :)

pdoina
Mergeti la sefa de sector si vedeti ca se va rezolva fara a mai fi nevoie de decizie de incetare :)
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii.Voi proceda asa si sper sa se rezolve. Va doresc sa aveti sarbatori fericite, un an mai usor, cu impliniri si satisfactii si mai ales cu sanatate. "La multi ani!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in carnetul de munca cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: -un salariat lucreaza cu cim cu norma intreaga la firma x avand functia de economist si are cim cu 2 ore la firma y, tot ... (vezi toată discuția)
Problema angajare Vioreld Vioreld Buna ziua. Am un salariat angajat la firma A cu 8 ore (functie de baza) si firma B cu 2 ore. De la 1 octombrie vreau ca la firma a sa aiba contract de 2 ore si ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in cartea de munca a schimbarii functiei de baza luca32 luca32 Am o angajata cu contract de munca cu timp partial. Pana luna trecuta aceasta angajata a avut functia de baza la alta societate, de unde a fost concediata. ... (vezi toată discuția)