avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Taxe si impozite-asociație
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Taxe si impozite-asociație

Bună dimineața, de curand am decis sa infiintez o asociatie, ma gandeam sa pun sediul la mine acasa, as vrea sa stiu, cat de mari sunt taxele si impozitele?Multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: teny2 , utilizator 12:23, 29 Iunie 2020
Nu prea inteleg la ce taxe si impozite va referiti. Cred ca facand legatura doar cu sediu declarat la domiciliul unui dintre membrii fondatori ai asociatiei, va referiti daca asta va va afecta impozitul pe locuinta platit acum ca persoana fizica. Nu va va afecta deloc.
In rest taxe si impozite pe care urmeaza sa le platiti pentru ong, nu conteza ca aveti sediul acasa sau intr-un alt spatiu inchiriat. Vor aparea plati catre stat daca veti avea persoane angajate cu contract de munca pe ong.
Va multumesc mult pt explicatie!Nu stiam asa bine cum stau lucruile, momentan sunt doar elev si as dori sa infiintez o asociatie de elevi !Santate multa!:)
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
teny2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am înființat un ong. Părinte Casian Părinte Casian Am înființat un ong. Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău Când am înființat acest ong am pus la dispoziție un spatiu birou. La ora ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit- scoala mrbal mrbal Se poate ca o asociatie nonprofit sa aiba activitate de instruire elevilor -scoala ( conform actului constitutiv) ? Membrii elevi pot plati sume lunare ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie non-profit moonprincess moonprincess buna ziua! as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu referire la conditiile de infiintare a unui non-profit. ma intereseaza in primul rand numarul minim de ... (vezi toată discuția)