avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tulburarea liniștii publice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tulburarea liniștii publice

Bună ziua ,am vecinii foarte gălăgioși, muzica la maxim, țipete, vocabular vulgar aproape in fiecare seara si nu opresc muzica până dimineața. I-am rugat sa dea muzica mai încet fiindcă am in bebeluș si nu-l pot adormi, am fost înjurata, jignită fiindcă am îndrăznit să le atrag atenția. Am sunat la 112 si sa prezentat un agent din localitate care doar le-a zis sa dea muzica mai încet și a plecat.Dupa plecarea agentului muzica a fost dată mai tare si iar am fost jignită. Eu i-am înregistrat si am mers la poliție și am depus o plângere si am predat si înregistrarea. L-am întrebat pe Dl agent ce sa fac daca se mai continuă cu petrecerile, dumnealui mia zis ca dacă mai sun la 112 voi lua eu amendă ca nu stiu sa folosesc serviciul de urgență ca asta nu e urgență si sa-l sun pe el personal nico măcar la sediu.Ce este de facut in acest caz sunt jignită, înjurata si muzica continuă, am si înregistrările.
Cel mai recent răspuns: AcoSofy , utilizator 15:49, 1 Iulie 2020
Pt astfel de situatii, sunati la politia locala, nu la serviciul 112.
Cans au dat muzica mai tare, trebuia sunat din nou, nu la 112, la politie .
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2020
gi-jane2, moderator
Si cu jignirile primite pe care le am inregistrate si martori as putea să-l dau în judecată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a blocat drumul public cu masina si a inceput sa ma ameninte pana cand a venit politia ! Rîștei Răzvan Rîștei Răzvan Buna seara , in noaptea aceasta am patit o chestie ! Steteam cu masina in curtea unui stadion mai mic la mine in sat , masina imi era langa a altui prieten ... (vezi toată discuția)
Vecinii care deranjează Simona Costea Simona Costea Ce pot face cu un vecin care da muzica tare, toată noaptea? L-am rugat să lase muzica mai încet, dar face exact contrariul... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sâmbătă cam pe la ora 23:40, unul din vecinii ... Ak27 Ak27 Bună ziua, Sâmbătă cam pe la ora 23:40, unul din vecinii mei avea muzica destul de tare, am mers la el, l-am rugat să dea muzica mai încet fără să ... (vezi toată discuția)