avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare apartament cumpărat prin banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare apartament cumpărat prin banca

În 2017 am cumpărat prin credit imobiliar un apartament împreună cu concubinul meu. Avansul l.am plătit eu din vânzarea altui apartament moștenit de mine . Creditul l.am făcut împreună, în acte suntem 50/50 proprietari. În ce condiții , cu acordul concubinul , se poate trece apartamentul pe numele meu ? Sa fiu unic proprietar ?
Motivul schimbării măsurii anterioare fiind acela că ...!?!

Poate afecta într-un fel sau în niciun fel. Depinde.
Să discute cu avocatul său. Și în funcție de „spovedania” lui (cum multe amănunte din viață) să afle ce are și ce nu are relevanță, ce se poate folosi în favoarea lui și ce nu etc. Nu mai există „încredințare”. De vreo 9 ani, discutăm despre autoritatea părintească.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
romascanu, moderator
Buna ziua,

Efectuati partajul,este necesar acordul institutiei creditoare.

Solicitati , in scris, manifestarea acordului de vointa, prezentati documentul notarului public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament intre concubini liana vesa liana vesa Buna ziua ,am urmatoarea situatie: In timpul concubinajului de 13 ani parteneri au contractat un credit ipotecar pe o perioada de 25 ani titulatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati. ce se intampla cu locuinta in cazul divortului ContSters10241 ContSters10241 buna ziua .sora mea are o problema sotul vrea sa divorteze iar ei locuesc intr-un apartament luat printr-un credit ipotecar,care nu este inca achitat,unde ea ... (vezi toată discuția)