ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 contrax	                   

Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)
	                    contrax	                   

Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)

cristiene	                   

Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale
Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
	                    cristiene	                   

Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale
Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)

ContSters262483	                   

Buna ziua, o problema am daca ma putei ajuta
Am fost contactat de firma de gaze ca contorul este intepat adica a gasit in contor o gaura si ca sa le platesc ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters262483	                   

Buna ziua, o problema am daca ma putei ajuta
Am fost contactat de firma de gaze ca contorul este intepat adica a gasit in contor o gaura si ca sa le platesc ... (vezi toată discuția)