avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sigiliu contor gaz
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sigiliu contor gaz

Va rog daca se poate, o lamurire: Mi-a fost schimbat contorul de gaz de cei de la compania de furnizare. Motivul a fost ca are ceva rupt, mi-au aratat unde. Mi-au mai spus ca de pe sigiliu nu se poate citi codul. Domnul care a completat documentele mi-a spus ca daca poate cineva din familie sa asiste la verficarea metrologica. Nu am fost, nu mi a dat dat domnul de inteles ca e obligatoriu sau ca este o problema cu contorul. Dupa aceea am fost chemata la sediu unde mi s a adus la cunostinta ca pe contor era anul 2012 si pe sigiliu anul 2014 si ca s a umblat la contor si se putea "da inapoi". Noi nu am facut asa ceva... Cum se poate dovedi? Mentionez ca la fiecare 2 ani vine o persoana de la companie si face revizia de gaz(nu cea pt centrala). A fost ultima oara in martie nu ar fi trebuit sa mi se spuna de atunci ca nu e in regula contorul? Sau de cei ce citesc consumul? Mi s a spus ca pe cale amiabila trebuie sa platesc 8000 de lei, daca nu se ajunge in instanță..... Scuze de povestea lunga si mulțumesc de un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:09, 3 Iulie 2020
Furnizorul de servicii pentru a proba fapta ca s-a intervenit asupra sigiliului trebuie sa prezinte proba temeinica si legal
Cum dovedeste legal furnizorul de utilitati consumul aferent sumei solicitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor de curent luat de furnizor - posibila o expertiza metrologica independenta? contrax contrax Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
Contor gaz "intepat" ContSters262483 ContSters262483 Buna ziua, o problema am daca ma putei ajuta Am fost contactat de firma de gaze ca contorul este intepat adica a gasit in contor o gaura si ca sa le platesc ... (vezi toată discuția)