Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

vali m 
	    	Utilizator

vali m 
	    	Utilizator	    

Faceți o sesizare la SANEPID să vină în control să-i dea o amendă pentru mizerie, și încă o sesizare la Primărie la biroul de ASISTENȚĂ SOCIALĂ să vină sa-i facă o anchetă socială și sa constate situația și condițiile în care trăiește. Și Primăria poate lua măsuri, dacă sănătatea celorlalți locatari este pusă în pericol.
~ final discuție ~
 panduruv	                   

Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
	                    panduruv	                   

Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)

christiank	                   

Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar am o mare, foarte mare problema cu un batran care creste zece pisici in apartament, din pacate e chiar langa ... (vezi toată discuția)
	                    christiank	                   

Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar am o mare, foarte mare problema cu un batran care creste zece pisici in apartament, din pacate e chiar langa ... (vezi toată discuția)

alex_tz2000	                   

Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
	                    alex_tz2000	                   

Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)