avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despre examenul de admitere la INM
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despre examenul de admitere la INM

Buna ziua! In aceasta vara am terminat anul II de facultate si as vrea sa incep sa ma pregatesc pentru examenul de admitere la INM. In afara de codul civil, p. civil, penal, p. penal, ce altceva ar mai trebui sa invat? O alta chestiune... am inteles ca proba de rationament logic a fost inlocuita cu o proba scrisa. Stie cineva ce anume cuprinde aceasta proba scrisa? Multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)