Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Alexandra2201 
	    	Utilizator

Alexandra2201 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Daca este vorba de o plecare de buna voie, nu pateste nimeni nimic dar ebine, inainte, sa incercati sa mai stati pana impliniti 18 ani si atunci ....
Inca ceva, incercati sa aveti si grija si respect pentru bunica, avand in vedere ca ea v-a crescut
 Alexandra2201, utilizator
 Alexandra2201, utilizator 	
			 Alexandra2201 
	    	Utilizator

Alexandra2201 
	    	Utilizator	    

Dacă reușiți sa discutați cu bunica și înțelege și e de acord cu plecarea dvs, nu este nicio problema. Dacă nu, mai așteptați 6 luni și va puteți muta cu iubitul.
~ final discuție ~
 Suricottera	                   

Am vârsta de 16 ani iar iubitul meu de 22 suntem într-o relație de 2 ani de zile și din mai multe motive ne-am dorii sa ne mutam împreună problema è ... (vezi toată discuția)
	                    Suricottera	                   

Am vârsta de 16 ani iar iubitul meu de 22 suntem într-o relație de 2 ani de zile și din mai multe motive ne-am dorii sa ne mutam împreună problema è ... (vezi toată discuția)

Andra244	                   

Bună! Am 17 ani jumătate și vreau sa ma mut la iubitul meu. El e major,suntem de aproape un an împreuna. Vrem sa ne facem viața frumoasa amandoi,iar ... (vezi toată discuția)
	                    Andra244	                   

Bună! Am 17 ani jumătate și vreau sa ma mut la iubitul meu. El e major,suntem de aproape un an împreuna. Vrem sa ne facem viața frumoasa amandoi,iar ... (vezi toată discuția)

Anonimus02082023	                   

Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani.
Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)
	                    Anonimus02082023	                   

Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani.
Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)