avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Companie telefonica de long distance
Discuție deschisă în Cultură generală

Companie telefonica de long distance

Salut.
M-ar interesa sa aflu numele unei companii telefonice din SUA care se ocupa cu convorbiri internationale fiindca vreau sa imi sun parintii din Romania. Sa fie si ieftina, daca se poate.
Cel mai recent răspuns: Potter , utilizator 17:57, 10 Februarie 2010
Din Romania operatori long distance cu locatia in SUA nu gasesti oricat ai cauta.
[ link extern ] /
Cea mai mare companie de telefonie din SUA este cunoscuta in toate continentele si in Europa
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
ContSters82289, utilizator
Sfatul meu este sa descarcati voipstunt sau skype.Si in acest fel sunati gratis!
B-)
Da, dar AT&T iti ia 2 dolari pe minut pentru convorbiri cu Romania! Acuma am aflat de una noua si buna, NECC Telecom. Cineva mi-a scris pe PM ca este si foarte ieftina.
Solaris3355 a scris:

Da, dar AT&T iti ia 2 dolari pe minut pentru convorbiri cu Romania! Acuma am aflat de una noua si buna, NECC Telecom. Cineva mi-a scris pe PM ca este si foarte ieftina.


Cea mai mare greseala e sa fii clientul unor companii mari ca AT&T sau Comcast
pentru convorbiri internationale din SUA catre Europa, fiindca aceste au tarife enorme, de 1-2 dolari/minut. Eu sunt in SUA si folosesc pentru a vorbi cu rudele din Romania - Pulse Telecom, care are cele mai bune tarife (cativa centi/min) si o conectie foarte buna. Sora mea din Canada este cu NECC Telecom care are cam aceleasi tarife si servicii. Deci, iti recomand una dintre aceste doua companii: Pulse Telecom sau NECC Telecom.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
Potter, utilizator
In masura in care ai o conexiune de net decenta ai putea sa iei in calcul si providerii de telefonie voip.

Alte discuții în legătură

Furnizorul de telefonie ameninta cu suspendarea serviciului de telefonie si plata dublului taxelor de interconectare SorinRO SorinRO Salut! Am abonament OPTIM NELIMITAT. Pe site-ul furnizorului scrie asa: \"Beneficii: NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau ... (vezi toată discuția)
Desfasurator conversatii telefonice lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni/doamne, Detin o cartela prepay in reteaua cosmote. Am purtat o conversatie telefonica plina de amenintari si doresc sa aflu cum pot intra in ... (vezi toată discuția)
Lege convorbiri telefonice si internet elvis2008 elvis2008 Am inteles de la cineva ca si in Romania ca in alte state europene este in vigoare o lege prin care operatorii de telefonie mobila sunt obligati sa pastreze 5 ... (vezi toată discuția)