avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum se poate rezerva un nume de ong daca acesta a ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum se poate rezerva un nume de ong daca acesta a existat inainte?

Ong-ul a avut acest nume. Si-a schimbat numele dar se doreste rezervarea fostului nume pentru o posibila revenire/"redeschidere". Cum se procedeaza in acest caz? Ce este necesar, unde/la cine trebuie trebuie sa se faca apel, cat ar costa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 9 Iulie 2020
Dovada pentru acordarea disponibilitatii denumirii unui ong are o valabilitate de 3 luni. Si ea se poate prelungi cand aproape se sfarseste acest termen, tot contra cost. Presedintele asociatiei depune cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada disponibilitate denumire ??? gandreea gandreea Buna ziua, Data de valabilitate a dovezii de disponibilitate a denumirii unui ONG a expirat de 7 zile( hotararea priving asociatia a fost data inaintea ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie roxy_dancer007 roxy_dancer007 Data post: Luni, 13 Iulie 2009, 10:53 Subiect: intrebare denumire asociatie buna ziua pentru rezervarea denumirii unei asociatii am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Durata proces infiintare ong oanaONG2018 oanaONG2018 Doresc sa infiintez un ONG dar nu am avut timpul necesar sa finalizez acest proces, asa ca am ajuns intr-o mare dilema. Prelungirea valabilitatii denumirii ... (vezi toată discuția)