avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire taxa cladire Cab.Stomatologic?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire taxa cladire Cab.Stomatologic?

Buna ziua.
Un cabinet stomatologic (CMI) care functioneaza intr-un Dispensar comunal este scutit de taxa de cladire?

De curand s-a modificat art. 456 alin (1) lit.h din Legea nr.227/2015, care prevede acum: “Nu se datoreaza imozit/taxa pe cladiri pentru: cladirile unitatilor sanitare publice, precum si cladirile in care functioneaza cabinete de medicina de familie, cu exceptia incaperilor folosite pentru activitati economice.”,

Intrebarile sunt doua: poate fi scutit cabinetul stomatologic de taxa de cladire, avand in vedere ca functioneaza intr-o unitate sanitara publica si daca da, se considera ca acel cabinet desfasoara activitate economica sau nu (fiiind privat).

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Nu se mai plateste impozit pe cladire de catre medicii de familie. pana_ionel2006 pana_ionel2006 Buna ziua,citesc in acest articol ca nu se mai plateste impozit pe cladire de catre medicii de familie. Cabinetele de stomatologie se incadreaza in categoria ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozit badryana badryana Cabinetele medicale individuale( medici familie) si Cabinetele stomatologice care functioneaza la o comuna si sunt chiriasi ai spatiilor unde functioneaza sunt ... (vezi toată discuția)
Unitate sanitara publica mirceamonac mirceamonac art.456,alin.1,lit.h face referire la scutirea taxei pe cladire pentru::: cladirile unitatilor sanitare publice . Care sunt unitatile sanitare ... (vezi toată discuția)