avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Buna ziua! Am primit amenda pentru o parcare neregulamentara. In procesul verbal mi-au scris gresit numele, au "mancat" o litera. Pot face ceva sa nu platesc amenda din cauza asta?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 00:05, 10 Iulie 2020
Contestați procesul verbal!
Datele dumneavoastră de identificare trebuie sa fie corecte. În cazul în care nu se întâmplă acest lucru, procesul verbal este nul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru parcare neregulamentara eu1983 eu1983 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : masina este parcata in fata blocului pe trotuar, vine politia sa o ridice si doar sotia este acasa. Politistul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda de la politia locala in urma unei ... BogdanStefan1 BogdanStefan1 Buna ziua! Am primit o amenda de la Politia Locala Constanta in urma unei \'dispute\' (daca o pot numi asa) cu un politist local pe baza ca am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera intocmita gresit persanu persanu Vineri am primit o amenda, iar agentul constatator a scris gresit numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care am fost surpins. Ma intreb daca am vreo ... (vezi toată discuția)