avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri comune însușite de fostul soț
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri comune însușite de fostul soț

Buna seara. Am si eu urmatoarea problema: mobila, electrocasnicele cumparate in timpul casatoriei au ramas la fostul sot care si le-a insusit cu de la sine putere. De asemenea, refuza sa plateasca rata pentru un credit din timpul casatoriei pt tv care a ramas la el. Eu ce pot face in aceasta situatie? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Iamhappy , utilizator 12:14, 10 Iulie 2020
Multumesc frumos.

sadrian a scris:

Veti avea sigur castig de cauza si va recuperati cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune JulieC JulieC Buna ziua, speta este: 10 ani de casatorie, venituri licite doar din partea mea, un copil care este cu mine, de partajat doar bunuri mobile. Pot cere sulta pe ... (vezi toată discuția)
Partaj soti - cum decide instanta sennavi sennavi Buna ziua , soti divortati , detinem in devalmasie doua bunuri imobile , un teren si un apartament in cota prezumata de 50% fiecare. Valoarea ... (vezi toată discuția)
Neachitare credit Rana Rana Buna ziua, sunt divortata si in timpul casatoriei am facut contractat 3 credite la banca. de mai bine de un an fostul sot nu prea plateste, in sensul ca ... (vezi toată discuția)