avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru decizia de pronuntare este nevoie de consens?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru decizia de pronuntare este nevoie de consens?

Daca judecatorul considera ca are toate elementele pentru a lua decizia si se hotaraste ca sa se pronunte in cazul respectiv, eu (avocatul) pot sa-i contest decizia invocand, spre exemplu, necesitatea unor alte informatii, sau judecatorul poate decide chiar daca partile implicate nu-s de acord?
Cel mai recent răspuns: interval , utilizator 16:09, 12 Iulie 2020
Multumesc
Am vrut doar sa stiu daca se mai poate face ceva. Sigur ca voi lua legatura cu avocatul. In situatia in care se afla, de bun simt mi se pare sa astept sa ia el legatura cu mine. Si eu, si el am fost surprinsi in egala masura de desfasurarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare decizie curte de apel DanutMarian DanutMarian Buna ziua, Va rog un raspuns de principiu la urmatorul caz: - am pierdut in prima instanta un litigiu de munca, motivatia judecatorului de la Tribunal ... (vezi toată discuția)
Recurs costi_mbd costi_mbd Am pierdut recursul la instanta superioara,decizia fiind irevocabila,am depus contestatie in anulare ,am avut un termen de judecata si am fost reprogramati in ... (vezi toată discuția)
Recursul poate fi revizuit sau nu ? cristiannegru cristiannegru Curtea de Apel a admis recursul partii adverse si a casat hotararea primei instante. Doresc sa fac revizuire a deciziei de recurs pt. a nu plati ... (vezi toată discuția)