avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Loc parcare platit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Loc parcare platit

Daca am loc de parcare platit si vecinii mei joaca fotbal si mi au zapacit zgariat masina, pot merge sa mi cer banii inapoi si sa renunt la loc??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:39, 10 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai degrabă aveti sansa sa solicitati vecinilor respectivi contravaloarea prejudiciului.Motivul.invocat de dvs este greu de crezut că va face sa recuperatii banii deja achitați.In Bucuresti de ex sumele sunt derizorii la nivelul a 70-80 lei pe an ,eventual vorbiti cu un vecin interesat sa preia locul dvs și mergeți împreună la adp/primărie.
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa renunutati la contractul de concesiune loc de parcare auto,dar suma aferenta nu o veti recupera de la primarie pentru ca nu aceasta este responsabila
Puteti eventual solicita recuperarea prejudiciului,numai in instanta si daca detineti probe temeinice care sa identifice autorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere parcare eliaroman eliaroman Buna ziua, Am achizitionat un apartament in 20.12.2016. Proprietarul are parcarea platita pana in decembrie 2016. Acum cand am fost la ADP sa preluam locul ... (vezi toată discuția)
Parcare sau loc de joaca ptr copii? karla-maria-ioana karla-maria-ioana buna seara ,locuiesc in bucuresti sector 4,am o masina ptr care imi platesc locul de parcare,problema este ca aceasta a devenit loc de joaca ptr ... (vezi toată discuția)
Parcare platita, autorizatie retrasa Eduardedd Eduardedd Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)