avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Substante etnobotanice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Substante etnobotanice

Buna ziua.
Am cumparat de pe internet 5 gram de praf pentru prepararea etnobotanice. Acest praf se numeste 4f adb si nu se afla pe lista interzisa de substante in Romania.
Acum cateva saptamani m-a oprit politia cu masina si politistul a vazut plicul cu praf pe bord. In momentul acela nu am fost sub influenta substantelor, nici nu au facut test de drog. Masina a fost controlata si mai au gasit si niste salvie pe care am preparat din praful cumparat si o sticla de acetona
De acum nu am avut nici un dosar. Nu am vandut doar am folosit pentru consum propriu.
Intrebarea mea este oare ce poate sa fie din cazul asta?

Alte discuții în legătură

Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de etnobotanice? caddylac caddylac Buna ziua,aseara in jurul orelor 23,am fost oprit de o patrula de politie,care m-au perchezitionat.Asupra mea a fost gasit un plic cu etnobotanice.Am spus ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de etnobotanice. ce se poate întâmpla în continuare? ContSters496500 ContSters496500 Buna dimineata, acum cateva zile un prieten a fost gasit in masina personala pe scaunul soferului intro stare de lesin. Baiatul consumase etnobotanice si ... (vezi toată discuția)
Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)