avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Posibila Amenda parcare Brasov
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Posibila Amenda parcare Brasov

Am platit parcarea in Brasov pentru 4 ore prin SMS, am dovada prin telefon dar din greseala am pus o cifra de la nr masinii gresit. Pot primii amenda? Restul judet, ultimele 3 litere sunt corecte
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, puteti. ati indicat alta masina
acest răspuns util
Bună seara, este posibil, din păcate..
acest răspuns util
Din punctul meu de vedere in cazul in care o sa primiti amenda aveti sanse ca in instanta sa obtineti inlocuirea amenzii dispuse cu avertisment făcând dovada celor povestite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa cer in apel ? Pilu Pilu Buna seara, imi tot bat capul si nu stiu cum sa fac si de aceea as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute: Am parcat pe un loc de parcare cu plata si am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa depun o cantestatie la un pv pt că în el se regăsesc ... RaduIulianFlorin RaduIulianFlorin Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc foarte multe greșeli(13): numele scris greșit(lipsește o literă) CNP(a greșit o cifra) ... (vezi toată discuția)