avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tratament dentar gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tratament dentar gresit

Buna ziua,

In urma unei plombe dentare prea mari mi s-a fracturat molarul antagonist si mi se recomanda extractia dintelui si implant.

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat unde sa ma adresez pentru a se constata cele relatate mai sus (nu pot sta asa foarte mult pentru ca ma doare foarte tare si iau calmante).

Am platit si o multime de bani la aceasta clinica si am ajuns si in situatia de a ramane fara dinte (pierderea dintelui ma afecteaza mai mult decat pierderea banilor)

Va multumesc foarte mult


Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:31, 12 Iulie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_487...
Puteti sesiza Colegiul medicilor din judetul dvs. Poate fi de durata.
Puteti merge la alta clinica dentara pentru consult si diagnostic, de unde sa solicitati un document scris. Nu sunt sigur ca veti primi document scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire - dinte fisurat la restaurant klrlnx klrlnx Buna ziua, In urma cu cateva zile mi-am fisurat un dinte intr-o bucatica piatra gasita in mancarea unui local. Am discutat cu seful de sala si i-am spus ca ... (vezi toată discuția)
Plată anticipată la o clinică dentară POMPILLIA POMPILLIA În urma unei infecții apărute brusc, am fost la o clinică dentară unde, în urma investigațiilor s-a stabilit că am nevoie de operație, extracții pe ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)