avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Copii galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Copii galagiosi

Hello. Locuiesc intr-un asa zis complex rezidential. In blocurile complexului sunt si familii cu copii de toate varstele care ce sa faca cu ei...ii scot in fata blocului sa se joace.
Nimic gresit pina aici toti am fost copii. Treaba e ca acesti copii tipa urla si fac zgomot cat e ziua de mare. Cand ajungi acasa si vrei sa te odihnesti nu ai cum din cauza zgomotului. Sa vorbesti cu parinti/bunici/tutori nu duce la nici un rezultat favorabil: Sunt copii ce sa faca si ei ? si se uita la tine ca vitelul la poarta noua.
Cu politia iar nu am rezolvat nimic. Copii ies in fata blocului de la 16-17 si pina la 22-23 e galagie.

Am ce sa fac ? Daca chem politia sa nu ma amendeze pe mine ci pe zgomotosi ? Fac zgomot continuu indiferent de orele de liniste sau nu. Nu conteaza.

Am o lege/modalitate/echipaj de ordine si disciplina pe care il pot folosi sa obtin si eu o farama de liniste ?

Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:00, 12 Iulie 2020
Exista cadru legal,disp L nr 61/1991 republicata
Politia sesizata,daca confirma aspectele sesizate,are autoritatea si competenta sa dispuna amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de liniste la scara blocului RoxanaRamona RoxanaRamona Buna ziua! Avem o problema. La noi la scara s-a mutat o familie cu 2 baietei care sunt in clasa primara. Acei 2 copii si pe langa ei se mai aciueaza altii de ... (vezi toată discuția)
Fotbal - teren printre blocuri - zgomote mari - ce e de facut? Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, La citiva metri de blocul meu s-a facut acum vreo doua luni un teren de fotbal. Ei bine, l-au transformat in stadion, ziua si noaptea joaca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in fata blocului unde locuiesc se afla curtea unei ... cristian.barbus cristian.barbus Buna ziua. In fata blocului unde locuiesc se afla curtea unei scoli generale, care contine terenuri de baschet, volei, fotbal. Printr-o hotarare de CL ... (vezi toată discuția)