avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aer conditionat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aer conditionat

Buna ziua,
Este vorba despre vecinii din spatele casei mele,care mă agasează cu mesaje în privința unui aer condiționat pe care l-am amplasat pe spatele casei mele și care se vede din fata curtii lor.Imi spun că nu este estetic.Dumnealor au cumpărat casa din spate acum 2-3 ani și au renovat-o.Intre noi exista un gard pe care l-am înălțat și zidit între timp ,de comun acord,la cerința dumnealor (ținând cont tot de estetica curții lor).Mentionez că între casa noastră și gard sunt cei doi metri,distanta legală din câte știu.
Dumnealor îmi impun sa îmi mut aerul condiționat mai jos(acest lucru nu se poate pt.ca am niste geamuri iluminatoare mai jos de aer) că lor li se vede in curte(in fata casei),că le sufla aerul în curte și s-au mai plâns de alte aspecte ale spatelui casei noastre(ii deranjează folia de pe o ușă de termopan care da spre spatele casei noastre și niște cabluri pe care le am pe casa).Exprimarea lor a fost de genul"Ori va mutați aerul mai jos,ori înălțăm gardul".In concluzie,un vecin are voie sa îmi pună condiții în ceea ce privesc lucrurile de pe casa mea?
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: lola@# , utilizator 13:05, 13 Iulie 2020
Bineinteles ca nu, nu ii luati in seama.
Multumesc pentru sfat!

gi-jane2 a scris:

Bineinteles ca nu, nu ii luati in seama.

poate maine nuu i mai place acoperisul casei dvs, poate poimaine culoarea casei..:)
Aveți dreptate!Sunt absurzi,iar daca le facem pe plac acum,cu siguranță vor avea și alte pretenții in viitor.Si cate griji ne-am făcut,că i-am deranjat cumva,pentru că suntem oameni de buna credință.


gi-jane2 a scris:

poate maine nuu i mai place acoperisul casei dvs, poate poimaine culoarea casei..:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o alee comună cu vecinul din dreapta, pe care ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună ziua! Am o alee comună cu vecinul din dreapta, pe care o folosesc exclusiv pentru a putea întra din stradă în curte. În partea stânga, unde ... (vezi toată discuția)
Reparatie spate casa jenicaprod jenicaprod Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina vis-a-vis de casa mea. De cand a construi casa spatele nu l-a reparat niciodata. La ora actuala arata ... (vezi toată discuția)
Mejdia intre proprietati utilinro utilinro Care este inaltimea permisa a unui perete/gard construit(a) pe mejdia intre proprietati? Am un vecin care are spatele casei care ararta f. urat aproape pe ... (vezi toată discuția)